Meistä

Hyvää rakentamista

Hyvä rakentaminen perustuu ammattitaitoon, huolellisuuteen ja luottamukseen. Rakentamisessa emme vain noudata annettuja säädöksiä ja määräyksiä, vaan toimimme vastuullisesti työn jokaisessa vaiheessa perustuksista avainten luovutukseen saakka. Itse asiassa pidämme uuden kodin asukkaista huolta vielä muuttamisen jälkeenkin.

Työmme on viimeisteltyä jokaista listaa myöten. Käytämme vain luotettuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa tiedämme homman hoituvan maaliin asti ja aikataulussa. Pääyhteistyökumppanimme on Kannus-talo, jonka toimintatapa sopii yhteen oman filosofiamme kanssa. Kannus-talon tuotteet ovat laadukkaita ja laaja toimitussisältö säästää asiakkaan aikaa. Keittiöt syntyvät yhteistyössä Puustellin kanssa.

Yksilöllinen palvelu

Palvelemme asiakasta koko rakentamisen ajan. Käytössä on ammattitaitoista suunnitteluapua, ja tarvittaessa autamme asiakastamme valitsemaan juuri ne omaan kotiin sopivat materiaalit. Tavarantoimitukset hoituvat suoraan meidän kauttamme.

– Peruspakettihinta sisältää tietyt laadukkaat materiaalit. Jos asiakas on mukana projektissa alusta asti, hän pääsee muuttamaan perusratkaisuja mielensä mukaan. Toiset arvostavat valmista, toiset haluavat omasta asunnosta oman näköisen, mikä rakentajankin kannalta on hyvä ratkaisu ja johtaa varmasti toivottuun lopputulokseen. Varmistamme vielä asiakkaalta jokaisessa vaiheessa, että materiaalin tilaus on mennyt oikein. Pidämme asiakkaan ajan tasalla, ja hän saa mielellään käydä rakennuksella katsomassa mahdollisimman usein työn etenemistä, jotta kaikki menee varmasti toiveiden mukaan. Sydäntä lämmittää nähdä tyytyväinen ja onnellinen asukas valmiissa talossa. Se palkitsee enemmän kuin myyty asunto, sanoo Iungo Oy:n Jouni Liljedahl.